​Bådistandsættelse af alle både

Hvis din båd trænger til en istandsættelse, så kan vi hos Københavns Yacht og Motorbådsværft være dig behjælpelige. Vi hjælper dig både, når det gælder et nyt teakdæk eller en renovering af det gamle. 

Vi kan oplakere fribord udføre osmose behandling og i det hele taget tage os af alle de ting som en båd består af. Vores mange års erfaring med en bådistandsættelse gør, at vi kan hjælpe dig med det meste, uanset hvilken båd, du måtte eje. En bådistandsættelse kræver en særlig erfaring, som du med garanti kan vide dig sikker på, at vi besidder.

Helt nyt eller renovering af det gamle?

Vores ejer, Morten Laurs Sørensen har mange års erfaring med bådistandsættelse og renovering. Så hvad enten du ejer en erhvervs- eller lystbåd, så kan du være sikker på, at vi kan hjælpe dig.

Hvis båden har mastehavari, eller din motor ikke virker optimalt, så kan vi på Københavns Yacht og Motorbådsværft,også hjælpe dig med en ny, eller vi kan renovere den gamle med vores bådistandsættelse.

Trænger din båd til at blive shinet op, så giver vi gerne en hjælpende hånd. Du får en solid og ordentlig bådistandsættelse, og med vores erfaring kan du gå fra vores værft, og være sikker på, at kvaliteten er i orden.

Få ordnet teakdæk med vores bådistandsættelse

Vores mange års erfaring med bådistandsættelse gør os førende på markedet. Vi er specialister i lægning af nyt teakdæk på din båd, men vi hjælper også med istandsættelse hvis det giver mening.

Kontakt os på telefon 40 13 20 43, så hjælper vi med en ordentlig bådistandsættelse.​

​Firmainformation

​Københavns Yacht og Motorbådsværft ApS

v/Morten Laurs Sørensen

CVR: 38744887