​Bådreparationer er vores speciale

Trænger din båd til en kærlig hånd, så kan Københavns Yacht og Motorbådsværft være dig behjælpelige i Øresund nær København.  Bådreparationer er vore speciale og det gælder for både de klassiske lystbåde af træ eller de "moderne" af glasfiber og vi giver gerne båden en kærlig behandling, når den trænger. 

Vores håndværk er vores levevej, så det er altid hundrede procent i orden, når du får lavet din yacht eller motorbåd hos os. Du kan derfor roligt gå til os, når din båd trænger til reparation eller istandsættelse. Vi klarer det meste, når det gælder bådreparationer.

Specialister i godt håndværk med vores bådreparationer

Bådreparationer kræver et særligt håndværk. Det kan vi hos Københavns Yacht og Motorbådsværft. Vi hjælper med reparationer blandt andet indenfor:

  • ​Teakdæk-renovering
  • Grundstødningsskader - glasfiber eller træ
  • Udskiftning af klædning
  • Udskiftning af knækkede svøb, spant og tømmer
  • Rorskader, stævnrør
  • Fribordsskader, påsejlingsskader - Gelcoat og sprøjtelakering
  • Knækkede træmaster og vedligehold


​Hvis din båd kræver andre reparationer, finder vi selvfølgelig ud af det. Vores kunders ønsker er i højsædet, og vores håndværk er altid godt for din båd.​​

​Reparationer af din båd i god kvalitet

Bådreparationer er en af vores specialiteter. Vi hjælper derfor altid dig, når din båd trænger til en kærlig hånd. Vores bådreparationer er altid i god kvalitet, og vi sikrer dig, at du går fra vores værksted med den bedste behandling af din båd.


​Hos Københavns Yacht og Motorbådsværft er kunden og kundens båd i centrum. Du kan derfor trygt ringe til os på telefon 40 13 20 43, når båden trænger til en reparation eller istandsættelse.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

​Københavns Yacht og Motorbådsværft ApS

v/Morten Laurs Sørensen

CVR: 38744887