Bådebygger med mange års erfaring

​Har du en drøm om, at få din egen båd bygget af en professionel bådebygger? Så kan vi hos Københavns Yacht og Motorbådsværft hjælpe dig i Øresund nær København. Vores ejer, Morten Laurs Sørensen, har mange års erfaring som bådebygger. Han kan derfor hjælpe dig med dine ønsker.

Erfaring er vigtig, når man ønsker en nybygget båd. Det kræver den rigtige viden og det rigtige håndværk, hvis båden skal blive, som du ønsker det. Dine drømme er altid i højsædet hos os, og derfor hjælper vi gerne med at bygge din båd fra bunden, hvad end du ønsker en jolle, sejlbåd eller motorbåd.


​Erfaring indenfor lystbåde

Hvis din drøm er en særlig båd, så kan vi helt sikkert hjælpe dig med, at få den bygget rigtigt. Som bådebygger er vi især specialister indenfor klassiske lystbåde, men kan opfylde de fleste drømme uanset, hvilken bådstørrelse du ønsker.​

​Kontakt din bådebygger i dag

Så går du med en drøm om, at få bygget din egen båd fra bunden, så hjælper vi dig med at nå dine drømme. Kontakt din bådebygger på telefon 39 18 09 06 eller via vores e-mail info@cph-yacht.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

​Københavns Yacht og Motorbådsværft ApS

v/Morten Laurs Sørensen

CVR: 38744887